Espelmes de cera d'abella

Espelmes artesanes que elaborem amb cera de les nostres abelles i metxa de cotó.

Espelma bresca i abelles
Espelma amb forma de bresca i abelles, feta a mà amb cera de les nostres abelles i amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta, neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que gene ... (Leer más)
5,50 €
Espelma candelabre de cera d'abella
Espelma feta a mà amb cera de les nostres abelles amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta, neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que genera ions negatius i faciliten la e ... (Leer más)
3,20 €
Espelma Hexagonal de cera d'abella
Espelma Hexagonal de tamany gran, feta a mà amb cera de les nostres abelles i amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta,  neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que genera i ... (Leer más)
22,50 €
Espelma petit rusc de cera d'abella
Espelma en forma de petit rusc feta a mà amb cera de les nostres abelles, amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta, neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que genera ions n ... (Leer más)
2,20 €
Espelma pilar amb forats
Espelma pilar amb forats triangulars feta a mà amb cera de les nostres abelles, amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta, neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que genera ... (Leer más)
5,50 €
Espelma pilar de cera d'abella
Espelma pilar feta a mà amb cera de les nostres abelles, amb metxa de cotó, totalment natural. Moltes hores de combustió amb una cremada llarga, lenta, neta i flama brillant... Utilitzada en aromoteràpia ja que genera ions negatius i facilit ... (Leer más)
13,30 €