tast de mels

Tastets de mels per, escoles, associacions, fires, festes, etc. Una experiència per endinsar-se al món de les mels, i conèixer una mica més els seus secrets, diferències, composició i zones de producció, aprendrem com es fa un tast degustant mels que produïm a les comarques Gironines... Poseu-vos en contacte amb nosaltres amb antelació i per comprovar disponibilitat.

Visita al nostre obrador i tastet de mels a Crespià...

Per conèixer una mica sobre el món de les abelles, i veure el treball que hi ha darrere d'un pot de mel.  Oferim visites guiades i al final un tastet de mel amb anàlisis sensorial i explicació.

 

Que farem:

Veurem el taller, l'obrador i  la petita botiga i farem un tast de mels personalitzat per vosaltres. També visitarem les abelles des de fora al rusc, sense molestar-les.

En el tast de mels coneixeràs les diferents mels que tenim, totes de producció pròpia. Com les flors, les mels són molt variades amb diferents sabors, colors, textures, les degustarem i ens endolcirem.

 

A qui va adreçat:

Una experiència per tota la família, per a grups d'amics, parelles, escoles, associacions...

Si esteu interessats en el tast de mels, contacteu amb nosaltres.

 

Aquesta visita és apte per a nens i persones amb mobilitat reduida.

Petfreandly.

 

Preu:

Adult: 10 eur

Nens de 2 a 12 anys: 6,50 eur

Menors de 2 anys gratuït.

Escoles, ajuntaments, associacions, etc. Contacteu amb nosaltres.

 

Cita prèvia:

De dimecres a dissabte. Altres dies preguntar disponibilitat.

 

Visites ràpides sense taller, gratuïtes:

La primera vegada que veniu sempre oferim visites ràpides gratuïtes a les nostres instal·lacions,  on es poden veure els obradors, tallers i els ruscs d'abelles sense molestar-les, amb explicació de tot el procés. Podeu demanar-nos sempre que vulgueu.

Ens podem traslladar a escoles, fires, etc.