Oli d'oliva verge de Cantallops (Alt empordà)

Oli d'oliva obtingut directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics. Argudell i Corivell. De les oliveres centenàries que tenen la família Llonch situades als peus del parc natural de l'Albera a Cantallops, bonic poble de l'Alt Empordà (Girona). Tal com feien els seus avantpassats, segueixen la tradició de cuidar i recol·lectar les olives, per després portar-les al trull del poble. Actualment, extreuen i envasen aquest fantàstic oli d'oliva al trull de l'Ylla a Cabanes. A prop d'on creixen les oliveres, més a dalt de la muntanya, es troben els ruscs d'abelles de Dolça Abella.

Oli d'oliva verge de Cantallops 1 litre
Oli d'oliva verge obtingut directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics. Argudell i Corivell.   Origen: Cantallops (Alt Empordà, Girona.)   Envas d'1 litre.   ... (Leer más)
15,50 €
Oli d'oliva verge de Cantallops 2 litres
Oli d'oliva verge obtingut directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics. Argudell i Corivell.   Origen: Cantallops (Alt Empordà, Girona.)   Envasat en garrafa de 2 litres. ... (Leer más)
29,80 €
Oli d'oliva verge de Cantallops 5 litres
Oli d'oliva verge obtingut directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics. Argudell i Corivell.   Origen: Cantallops (Alt Empordà, Girona.)   Envasat en garrafa de 5 litres. ... (Leer más)
67,50 €