Mel de cap d'ase (lavandula stoechas)
   Mel de cap d'ase (lavandula stoechas) amb una elevadíssima representació de l'espècie, procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà). Amb aroma floral suau i en boca destaca una dolçor evident amb notes una mica ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de castanyer
Mel de castanyer procedent del Parc Natural Guilleries-Savassona. De color ambre fosc. Aroma càlid torrat, que recorda a la fusta o la malta. En boca, hi trobem un gust característic dolç amb notes salades i un final  una mica amarg i ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de cap d'ase amb altres.
Mel mono floral de cap d'ase (lavandula stoechas), amb una alta representació de l'espècie, amb altres acompanyants com el romaní, la farigola, la botja... Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).  Aromàtica  floral ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de muntanya Pirineu
Mel multi floral de prats i zones boscoses del Pirineu de Girona. Color ambre clar, aroma floral suau i en boca més accentuada, sobretot en postgust,  però força equilibrada sense notes discordants. Cristal·lització lenta. ... (Leer más)
desde 6,80 €
Milflors Estiu
Mel multi floral de les muntanyes del Plà de l'estany (La Mota), província de Girona.  Una mel de les flors de primavera i estiu. ... (Leer más)
desde 5,70 €
Mel de bruc de les Gavarres
Mel monofloral de  bruc i altres espècies acompanyants, procedent del paratge d'interés natural de les Gavarres (Baix Empordà). d' un color caoba. La textura és granulosa ja poc després d'extreure, dolça amb un lleuger sabor amarg. Augmen ... (Leer más)
desde 6,80 €
Melat d'alzines i roures.
Melat del Paratge Natural de l'Albera (Alt Empordà). Es una mel amb un gust peculiar ja que te moltes sals minerals i enzims, les abelles la recullen de la saba de les alzines i roures. Indicada per l'anèmia, fatiga i per afeccions bronq ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de Bosc Garrotxa
Mel floral amb melats de bosc procedent del Parc Natural de l'Alta Garrotxa, província de Girona.   ... (Leer más)
desde 6,80 €
Propolimel
Mel de lavandula stoechas amb Pròpolis de les Guilleries-Savassona. Utilitzat pels mals de coll, refredats, faringitis..  Els mes petits de la casa també en poden menjar. Dosis: una cullerada de postre al dia ( millor al mat ... (Leer más)
8,00 €
Bresca de Mel de cap d'ase.
Bresca de 200 a 300 grams de mel de lavanda Marítima o també dit cap d'ase.  Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).
9,60 €
Mel de primavera amb tocs de bruc Gavarres
Mel procedent del paratge d'interès natural de les Gavarres (baix Empordà). Sensorial-ment amb aroma floral mitjana i amb un sabor inicial dolç característic amb notes caramel·litzades. Cristal·litzada amb fase cremosa.
desde 6,30 €
Mel milflors de l'Albera.
Mel multifloral amb aroma floral suau, però fàcilment perceptible, que recorda el sotabosc. Sabor amb dolçor característica i lleugeres notes amargants, amb bon final i molt equilibrada.  Procedent del Paratge Natural de l'Albera ( ... (Leer más)
desde 6,50 €
Mel de primavera de citró (diplotaxis erucoides)
  Sensorialment amb aroma floral baixa, sabor amb una dolçor refrescant inicial evident que desapareix ràpidament. Mel monofloral de Ravanissa (diplotaxis sp, o també conegut com CITRÓ) Es estimulant hepàtica, energitzant, per netejar ... (Leer más)
desde 6,30 €
Mel de Til·ler del Pirineu
Mel de til·lers del Pirineu de Girona. Color ambre clar. Sensorialment hi destaquen notes mentolades, balsàmiques i lleugerament amargants. Una mel relaxant i que aporta moltes substancies beneficioses. ... (Leer más)
desde 7,20 €