Les nostres mels:

 

Les nostres mels les produïm al litoral i a les muntanyes del nord est de Catalunya. La nostra explotació apícola estar ubicada a Crespià, un poble del Pla de L'Estany que delimita amb l'Alt Empordà i la Garrotxa..

 

Mel de cap d'ase (lavandula stoechas)
   Mel de cap d'ase (lavandula stoechas) amb una elevadíssima representació de l'espècie, procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà). Amb aroma floral suau i en boca destaca una dolçor evident amb notes una mica ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de castanyer
Mel de castanyer procedent del Parc Natural Guilleries-Savassona. De color ambre fosc. Aroma càlid torrat, que recorda a la fusta o la malta. En boca, hi trobem un gust característic dolç amb notes salades i un final  una mica amarg i ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de cap d'ase amb altres.
Mel mono floral de cap d'ase (lavandula stoechas), amb una alta representació de l'espècie, amb altres acompanyants com el romaní, la farigola, la botja... Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).  Aromàtica  floral ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de muntanya Pirineu
Mel multi floral de prats i zones boscoses del Pirineu de Girona. Color ambre clar, aroma floral suau i en boca més accentuada, sobretot en postgust,  però força equilibrada sense notes discordants. Cristal·lització lenta. ... (Leer más)
desde 6,80 €
Propolimel
Mel de lavandula stoechas amb Pròpolis de les Guilleries-Savassona. Utilitzat pels mals de coll, refredats, faringitis..  Els mes petits de la casa també en poden menjar. Dosis: una cullerada de postre al dia ( millor al mat ... (Leer más)
8,00 €
Milflors Estiu
Mel multi floral de les muntanyes baixes del voltant del Pla de l'estany, província de Girona. Una mel de les flors de primavera i estiu. ... (Leer más)
desde 5,70 €
Mel de primavera de citró (diplotaxis erucoides)
  Sensorialment amb aroma floral baixa, sabor amb una dolçor refrescant inicial evident que desapareix ràpidament. Mel monofloral de Ravanissa (diplotaxis sp, o també conegut com CITRÓ) Es estimulant hepàtica, energitzant, per netejar ... (Leer más)
desde 6,30 €
Mel de bruc de les Gavarres
Mel monofloral de  bruc blanc (Erica arborea) i altres espècies acompanyants, procedent del paratge d'interés natural de les Gavarres (Baix Empordà). d' un color caoba. La textura és granulosa ja poc després d'extreure, dolça amb un lleug ... (Leer más)
desde 7,00 €
Mel de muntanya Pirineu amb notes de til·ler
Mel multi floral amb notes de til·ler de prats i zones boscoses del Pirineu de Girona. Sensorialment amb aroma floral vegetal lleuger. En boca, dolça, amb petites notes balsàmiques i amb final amarg i pics àcids, però s’hi intueix Ti ... (Leer más)
desde 6,80 €
Mel milflors de l'Albera.
Mel multifloral amb aroma floral suau, però fàcilment perceptible, que recorda el sotabosc. Sabor amb dolçor característica i lleugeres notes amargants, amb bon final i molt equilibrada.  Procedent del Paratge Natural de l'Albera (Alt Empord ... (Leer más)
desde 6,80 €
Mel de Til·ler del Pirineu
Mel de til·lers del Pirineu de Girona. Color ambre clar. Sensorialment amb aroma floral lleuger, a vegetal verd i que recorda al bàlsam i a mentol. En boca, dolça, amb sensacions balsàmiques i amb final amarg i pics àcids. De bones qualitats ... (Leer más)
desde 7,00 €
Pack mels
Pack 3 mels diferents de 1/2kg cada pot, inclou cap d'ase i altres, muntanya Pirineu, Milflors de l'Albera,, podeu escollir la opció amb cullera o sense.
desde 20,50 €
Tros de bresca de Mel de cap d'ase.
Bresca de 200 a 250 grams de mel de lavanda Marítima o també dit cap d'ase.  Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).
9,60 €
Trosset de bresca de mel de cap d'ase
Bresca d'uns 100 a 125g de mel de lavanda marítima o també dit cap d'ase. Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).
4,80 €

Extracció i envasat de les nostres mels:

 

La nostra mel no és pasteuritzada, un cop extreta és decantada en maduradors i envasada, tot el procés es realitza en fred o a temperatura ambient. 

Depenent de la varietat de mel pot cristal·litzar més ràpid o més lentament, cristall fi o més gruixut, exceptuant algunes com el melat, el castanyer,,, que depenent de la flora acompanyant agafen una textura més espessa o engomada.

 

Hi ha un rang de temperatura que afavoreix molt la cristal·lització de la mel que estaria entre als 10º i 20º de temperatura, i tendeix a estar líquida com més ens allunyem d'aquest graus, tan per sota com per sobre. Les mels s'extreuen líquides i les comercialitzem així fins que arriba les freds després és venen cristal·litzades.

 

També comercialitzem mels líquides durant l'hivern gracies a una càmera calenta amb un bon control de temperatura, podem fondre la mel a menys de 40 graus, temperatura similar a la del rusc,  conservant així totes les seves propietats i torna a cristal·litzar en un cert temps depenent de la seva conservació.