Mel de cap d'ase (lavandula stoechas)
   Mel de cap d'ase (lavandula stoechas) amb una elevadíssima representació de l'espècie, procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà). Amb aroma floral suau i en boca destaca una dolçor evident amb notes una mica ... (Leer más)
desde 4,50 €
Mel de castanyer
Mel de castanyer procedent del Parc Natural Guilleries-Savassona. De color ambre fosc. Aroma càlid torrat, que recorda a la fusta o la malta. En boca, hi trobem un gust característic dolç amb notes salades i un final  una mica amarg i ... (Leer más)
desde 4,50 €
Mel de cap d'Ase amb altres.
Mel mono floral de cap d'ase (lavandula stoechas), amb una alta representació de l'espècie, amb altres acompanyants com el romaní, la farigola, la botja... Procedent del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà).  Aromàtica  floral ... (Leer más)
desde 7,40 €
Mel de muntanya Pirineu
Mel multi floral de prats i zones boscoses del Pirineu de Girona. Color ambre clar, aroma floral suau i en boca més accentuada, sobretot en postgust,  però força equilibrada sense notes discordants. Cristal·lització lenta. Collita 201 ... (Leer más)
desde 6,80 €
Mel de bruc de les Gavarres
Mel monofloral de  bruc i altres espècies acompanyants, procedent del paratge d'interés natural de les Gavarres (Baix Empordà). d' un color caoba. La textura és granulosa ja poc després d'extreure, dolça amb un lleuger sabor amarg. Augmen ... (Leer más)
desde 6,80 €
Melat d'alzines i roures.
Melat del Paratge Natural de l'Albera (Alt Empordà). Es una mel amb un gust peculiar ja que te moltes sals minerals i enzims, les abelles la recullen de la saba de les alzines i roures. Indicada per l'anèmia, fatiga i per afeccions bronq ... (Leer más)
desde 7,40 €
Milflors Estiu
Mel multi floral de les muntanyes del Plà de l'estany (La Mota), província de Girona.  Una mel de les flors de primavera i estiu, collita 2019. ... (Leer más)
desde 5,70 €
Mel de Bosc Garrotxa
Mel floral amb melats de bosc procedent del Parc Natural de l'Alta Garrotxa, província de Girona.  Collita 2019. ... (Leer más)
desde 6,80 €
Mel de Bosc de l'ALbera.
Mel Milflors amb tocs de bosc, Multifloral de primavera amb estiu. Sensorialment amb aroma floral mitjana, amb cert component afruitat i a terra (garriga). En boca, amb tocs amargants i certa acidesa, dolçor intensa una ... (Leer más)
desde 6,80 €
Propolimel
Mel de lavandula stoechas amb Pròpolis de les Guilleries-Savassona. Utilitzat pels mals de coll, refredats, faringitis..  Els mes petits de la casa també en poden menjar. Dosis: una cullerada de postre al dia ( millor al mat ... (Leer más)
8,00 €
Mel d'Arboç
Mel dels cirers d'arboç de la Garrotxa. Mel recollida a finals de tardor amb una olor i gust  amargant molt característic d'aquesta mel. De cristal·lització ràpida i fina Tardor 2018. ... (Leer más)
desde 4,00 €
Mel de Ravanissa (diplotaxis erucoides)
De color molt clara i una cristal·lització rapida, molt fina amb una textura cremosa. Mel monofloral de principis de primavera de les ravanisses blanques (Diplotaxis erucoides) i altres espècies acompanyants com el romani. Es estimula ... (Leer más)
desde 6,30 €
Mel del Pirineu de Til·ler
Mel de til·lers del Pirineu de Girona. Color ambre clar. Sensorialment hi destaquen notes mentolades, balsàmiques i lleugerament amargants. Una mel relaxant i que aporta moltes substancies beneficioses. ... (Leer más)
desde 6,80 €
Mel de Tardor Garrotxa
Mel d'heura amb bruc de tardor (xipell). Una mel amb un gust peculiar on es barregen els amargs de l'heura i el dolç del xipell. Procedent de L'alta Garrotxa.
desde 6,30 €