Criadors d'abelles i productors de mel, Pol·len, cera....

Dolça Abella es una petita societat apícola artesanal de venta el detall i proximitat.

 Som en Sergi i la Laura, una parella que conviu amb les abelles. Vivim a Crespià on tenim l'obrador i realitzem la cria, per després portar-la als diferents abellars que cuidem. Seguim les floracions realitzant varies transhumàncies, des dels llocs d'hivernada a altres punts a l' estiu fins la tornada a la tardor. De tocar la Costa Brava al Pirineu. Portem unes 200 colònies, realitzant un maneig integrat i sostenible.

Formem part dels (AGA)  Apicultors Gironins Associats i del col·lectiu Abellaires&Ecolluita.

 

DOLÇA ABELLA SC,  j55312144

Mas Can Crespi, barri de Llavanera nº13 1832 Crespià, (Girona).

Laura Garcia

L'hi apassionen les plantes i els seus poders curatius. Es terapeuta per naturalesa, doncs li encanta ajudar la gent, investigant l´arrel del problema i buscant el millor remei. Utilitza, el pol·len, el pròpolis, la mel, el verí (apitoxina) i diferents plantes medicinals. Treballa en la cria de les abelles,  en l'obtenció dels seus productes.

Diplomada en fitoteràpia, reflexologia, quiromassatge, i apiteràpia, realitzat pel Dr. Stefan Stangaciu cèlebre en apiteràpia.

 

Sergi Prada

De jovenet es va comprar  un llibre d'abelles i el primer rusc amb un amic, un bon començament en prou bona època, descobririen tot un mon.  Més endavant amb la Laura han realitzat el projecta de dolça abella, cada any criant-les per anar creixent poc a poc. Ha tingut bons mestres, les abelles i dos grans apicultors del Gironès,  L'han orientat cap una apicultura més professional, en la construcció de les caixes. També format amb les tècniques d'apicultura ecològica dels abellaires,  utilitzades a l'explotació . Dedicat en la cria d'abelles  i en l'obtenció de la mel, el pol·len, pròpolis....