Criadors d'abelles, productors de mel, Pol·len, Pròpolis, cera...

Dolça Abella S.C. es una petita empresa familiar apícola, som en Sergi i Laura una parella que conviu amb les abelles. Vivim a Crespia on hi tenim l'obrador, la botiga i realitzem la cria d'abelles.

Tenim els abellars en diferents Paratges i Parcs Naturals de la província de Girona. Seguim les floracions realitzant varies transhumàncies, traslladant les abelles des del llocs d'hivernada a altres punts a l'estiu, fins la tornada a la tardor. De tocar al mar a alta muntanya. Portem unes 300 colònies, realitzant un maneig integrat i sostenible.

DOLÇA ABELLA SC,  j55312144. 

Mas Can Crespi, C/Llavaneres nº13 1832 Crespià, (Girona).

 

La Laura i  en Sergi abellaires de Dolça Abella.
La Laura i en Sergi abellaires de Dolça Abella.

Quan en Sergi era jovenet es va comprar un llibre d'abelles i el primer rusc amb un amic, descobririen tot un mon. L'experiència va durar uns quants anys però no va ser fins l'any 2010 amb la Laura que comencen el projecte de Dolça Abella, cada any criant les abelles per anar creixent poc a poc. Ajudats per bons mestres les abelles i dos grans apicultors del Gironès, orientant-los cap una apicultura més professional i en la construcció de les caixes.

Formats amb les tècniques d'apicultura orgànica, utilitzades a l'explotació.

…Ara dolça abella és un projecta mes gran, on tota la família participa en les diferents tasques, amb la lluita constant per protegir la nostre amiga l'abella i obtenir els diferents productes que ens ofereixen aquest meravellosos insectes. Gracies per valorar la nostre feina, la de les abelles i pel somriure que feu quan proveu la mel...

 

 


botiga de dolça abella s.c.