pol·len fresc d'abella

El pol·len d'abella provinent de les flors es molt important que sigui recollit en zones lliures de contaminats. El Nostre pol·len el recol·lectem al Parc Natural del Cap de Creus, i tot seguit l'envasem i congelem. És un pol·len de flors de primavera amb un alt contingut d'estepes. Per comprar pol·len contacteu amb nosaltres. Només recollida a la botiga de Dolça Abella. Es recomana portar una bossa per congelats o millor una nevera de platja i gel.

El pol·len d'abella:

El pol·len de les flors recollit per les abelles és l'aliment més complert que hi ha, s'ha demostrat que congelat conserva totes les seves propietats durant 1 any i en boca és molt més gustos, perquè ens trobem en tot una gamma de sabors dolços amb tons amargs o salats depenent de les espècies florals que  contingui. El pol·len el recullen les abelles a les flors assegurant la reproducció de les espècies que visiten, formen unes boletes amb una miqueta de mel, el dipositen en unes cistelletes que tenen al tercer parell de potes i el transporten fins al rusc.

Venda directa de Pol·len d'abelles a l'obrador de Crespià:

Pol·len d'abella
Pol·len recollit per les abelles de les flors del Parc Natural del Cap de Creus (Alt Empordà) amb un alt contingut d'estepes.   *Nomes venta directa. El venem congelat a la nostra botiga de Crespià.  ... (Leer más)
desde 10,00 €