Els germans Roca seleccionen una de les nostres mels com un dels millors productes sostenibles del mes d'abril:

Joan Roca

El Celler de Can Roca i BBVA impulsen el projecta "Gastronomia sostenible": 

"Per a la salsa de les costelles s'incorpora una mel de Dolça Abella, apicultors de la província de Girona que segueixen les diferents floracions..."

Cistella del mes d'abril seleccionada per els germans Roca
Joan Roca cuinan costelles de porc amb tirebecs i mel.

El projecte dels germans Roca amb BBVA, promociona els ingredients de proximitat i dóna visibilitat a petits productors sostenibles de tot Espanya. La cistella de productes que rebran els subscriptors al mes d'abril està protagonitzada per dos ingredients navarresos: carxofes de Tudela i costella de porc de Lekunberri. Pebre de Jarandilla de la Vera (Càceres), formatge Galmesano de la Corunya, tirabecs de el Baix Llobregat, pinyons de Valladolid, mel dels Parcs Naturals de les comarques de Girona i un vi ecològic de la Rioja alabesa completen en enviament triat en aquesta ocasió .

La recepta: Costelles de Porc amb tirebecs i mel: